Wie ben ik?

Mijn naam is Chantal Sietsma en ik ben gastouder in Maarssenbroek; Boomstede.

Ik heb de volgende diploma’s met succes behaald:
Wie ben ik
– Onderwijsassistent, MBO niveau 4
– Sociaal Pedagogisch Medewerkster, MBO niveau 3
– Helpende Welzijn, MBO niveau 2

Na de opleiding Onderwijsassistent ben ik gestart met de Lerarenopleiding (Pabo) in Assen. Hiervan heb ik de eerste 2 jaar met succes afgerond. Ik heb daardoor veel ervaring gekregen met alle groepen binnen het basisonderwijs. In 2013 ben ik gestart met werken bij kindercentrum Kind&Co, waar ik tot juni 2015 heb gewerkt. Ik werkte hier heel flexibel en heb daardoor veel verschillende dingen gedaan. Zo werkte ik vast op een buitenschoolse opvang, bij een peuterspeelzaal en werkte ik als oproepkracht bij een kinderdagverblijf.
Ik neem mijn beroep zeer serieus; ik voldoe natuurlijk aan alle wettelijke eisen voor gastouderopvang!

Wie ben ik Mormel

 

 

Mijn gezin:
Ik ben sinds augustus 2017 getrouwd met Kasim. Samen hebben wij 2 prachtige dochters, Veerle en Noah-Lynn. Deze mooie meiden zullen ook tijdens de gastouderopvang aanwezig zijn.
Tevens hebben wij twee katten die altijd gezellig in ons huis rondlopen. Onze katten zijn erg sociaal en zijn het gewend om aandacht te krijgen. Ze reageren niet op dingen die ze niet leuk vinden, maar zullen weglopen van de situatie. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt als huisvriendjes binnen gastouderopvang de Kikker!

 

Persoonlijke motieven:Wie ben ik Luna
Van jongs af aan wist ik al dat ik wilde werken met kinderen. Het enthousiasme en de glimlach van kinderen geeft mij veel energie waar ik volop van kan genieten. In het werken met kinderen probeer ik hen altijd een veilig en vertrouwd gevoel te geven door zelf veel enthousiasme, behulpzaamheid en creativiteit te tonen. Door te werken als gastouder kan ik de opvang van onze eigen kinderen mijn werk thuis voortzetten. Door mijn ervaringen vindt ik kwaliteit erg belangrijk, die ik ook graag in mijn gastouderopvang wil laten terugkomen!