Waarom de Kikker?

Er komen steeds meer gastouders op de markt. Waarom zou u voor gastouderopvang de Kikker moeten kiezen:

 1. Bovengemiddelde ervaring in het werken met kinderen.
  Gastouder Chantal Meijer heeft al elf jaar ervaring in het werken met kinderen, hierbij heeft zij 3 opleidingen gedaan, twee jaar ervaring opgedaan tijdens de lerarenopleiding en de kinder-EHBO behaald. In de afgelopen elf jaar heeft zij op basisscholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en op peuterspeelzalen gewerkt.
 2. Gastouderopvang de Kikker is véél meer dan een gezellige oppas
  Kinderen worden gestimuleerd door themagebonden activiteiten zodat zij zich voldoende kunnen ontwikkelen om makkelijk in het basisonderwijs te kunnen instromen. Dit gebeurt door middel van de ontwikkelingslijnen voor peuters, die zijn samengesteld door SLO. (Stichting Leerplan Ontwikkeling)
 3. Zéér flexibele opvanguren mogelijk
  Van maandag tot vrijdag is gastouderopvang de Kikker, 24 uur geopend. Ook zijn wij op zaterdag geopend van 07:00 – 22:00.
 4. Veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren)
  Uw kind wordt opgevangen in een huislijke sfeer, hierdoor verloopt alles heel gemoedelijk. Doordat er maximaal vijf kinderen aanwezig zijn, is er veel aandacht voor uw kind(eren). Bij het werken met de kinderen wordt gehandeld vanuit de vier basisdoelen (emotionele veiligheid, persoonlijke competentie, sociale competentie en waarden en normen.)
 5. Ouders worden volledig ondersteunt
  Als ouder hoeft u uw kind alleen maar te brengen en te halen. Alles daaromheen is geregeld en hier hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. Flesvoedingen/voedingen/luiers/reservekleding etcetra is allemaal aanwezig. U hoeft alleen uw kind(eren) en hun knuffeltjes/speentje te brengen.