Referenties

Referenties:

Gemiddeld cijfer: 9,0

Referentie van Familie L.
– Peuter 1 jaar oud.
– Noodopvang
– Datum evaluatie: 09-12-2018
“Door ziekte van onze vaste gastouder kwamen we bij toeval met Chantal in contact. We konden onze zoon van 1 jaar direct bij haar onderbrengen. Na een korte kennismaking dezelfde ochtend klikte het goed, ook met de andere kinderen en onze zoon. Chantal heeft ons de hele dag via de app op de hoogte gehouden omdat het de eerste keer was dat we onze zoon bij een vreemde achterlieten. Hij heeft zich gelukkig uitstekend vermaakt en Chantal zorgde goed voor hem. We vonden het ook fijn om een frisse blik van buiten te hebben op bijv. zijn eetpatroon en daardoor hebben we ook dingen aangepast waar we eigenlijk nog niet bij stil hadden gestaan. Chantal heeft aandacht voor de gezondheid van ons kind en stimuleert zijn ontwikkeling. Dat vonden we erg prettig! We hebben er zelf ook veel van geleerd. Uiteindelijk hebben we twee dagen bij chantal ‘in de keuken mogen kijken’ en dat beviel ons goed. We zouden anderen haar absoluut aanraden als gastouder.”

Referentie van stagiaire Mina El Mattaoi
– 4 maanden stage gelopen.
– Opleiding: Helpende Welzijn
– Datum evaluatie: 16-2-2017
– Gemiddelde cijfer: 8,6
“Ik ging met plezier naar stage omdat ik het erg naar mijn zin had. Ik heb veel geleerd van Chantal. Ik had voorheen nog nooit gewerkt met deze leeftijdsgroep. Ik vond het lastiger dan ik had gedacht. Kinderen hebben een eigen wil en proberen je uit. Ik vind het dan lastig om streng te zijn/blijven.
Chantal vroeg regelmatig of ik nog opdrachten moest doen of moest laten aftekenen en wanneer ik wat wilde af laten tekenen maakte ze daar uitgebreid tijd voor. Ik vind dat ik genoeg heb gelijk tijdens mijn stage. Ik heb veel geleerd over de omgang met baby’s en peuters. Gastouderopvang de Kikker was voor mij een leerzame plek met leuke mensen.”

Referentie op www.oppas.nl van familie v.O.
Datum: 2-12-2016

image1“Wij werken sinds 3 maanden met Chantal. Als ouders van ons eerste kind was het natuurlijk heel spannend om een baby van 4 maanden bij iemand achter te laten. Omgeving, verzorgster, andere kinderen, alles was vreemd en nieuw voor haar. Gelukkig ging het vanaf het eerste moment goed en dit lag niet alleen aan het karakter van onze dochter maar in grote mate ook aan Chantal! 

Chantal doet haar werk vanuit het hart. Dit merkten wij niet alleen toen zij bij ons op kraamvisite kwam om onze dochter te leren kennen, maar ook aan de leuke handgemaakte cadeaus, aan het schriftje dat ze actief bijhoudt (heel leuk voor het kind om later terug te lezen!), aan haar alertheid en aan haar proactiviteit. 

Een keertje vroegen we ons af of onze dochter wel genoeg dronk. Aan het einde van de dag lag er een volledige analyse voor ons klaar. Chantal heeft nagezocht hoe veel een kind in haar leeftijd nodig heeft, en vergeleek ze dat met de hoeveelheid die ze toen binnenkreeg. Ze liet zien dat we ons geen zorgen hoefden te maken en voor de zekerheid heeft ze ook nog een dagschema opgesteld. Kan je een ouder nog beter geruststellen? Voor ons is Chantal een gastouder in de letterlijke zin. Zij zorgt voor ons kindje als een tweede moeder. We zijn er heel blij mee en wij bevelen haar van harte aan.”

Referentie op www.oppas.nl van familie Rea
Datum: 2-12-2016

“Chantal is een hele lieve, vrolijke gastouder voor onze zoon. Ze zorgt ervoor dat er genoeg variatie is qua activiteiten van knutselen, puzzelen, tekenen, buiten spelen en educatieve activiteiten. Onze zoon vind het geweldig bij haar en is altijd vrolijk bij afzetten en moment van ophalen.”

Referentie op www.oppas.nl van Sabina
Datum: 2-12-2016
“De afgelopen 8 maanden is Chantal onze gastouder gewest. Ons zoontje is dol op haar en gaat elke keer met een glimlach naar haar toe! Wij hebben Chantal ervaren als eerlijk, open, zeer flexibel, warm en ontzettend lief! We gaan haar missen en als we ooit weer opvang nodig hebben is zij onze nr 1.”

Referentie van de familie v.O.
– 3 maanden evaluatie. 
– Kind: meisje 7 maanden oud
– Datum evaluatie: 27-11-2016
– Cijfer: 10
“Onze dochter gaat graag naar Chantal toe. Ze lacht veel en is heel nieuwsgierig. Ze is altijd vrolijk wanneer we haar savonds komen ophalen. Ook eet/drinkt en slaapt ze goed en maakt ze een tevreden indruk. Wij vinden het zeer prettig dat Chantal met ons mee denkt. Als wij ons ergens zorgen over maken, dan zoekt Chantal hier extra informatie over op. Zij weet ons hierdoor gerust te stellen. Wij vinden Chantal een warm persoon, attent en pro-actief.”

Referentie van de familie R.

– 3 maanden evaluatie. 
– Kind: jongen 23 maanden oud
– Datum evaluatie: 25-05-2016
– Cijfer: 10
“Onze zoon gaat graag naar de gastouder toe. Hij lacht als hij haar ziet, roept de naam van haar dochter (Veerle) en gaat spelen met het speelgoed. Als we aankomen bij Chantal steekt hij zijn wijsvinger aan om aan te bellen en zegt hallo. Onze zoon eet, drinkt en slaapt goed bij Chantal. Hij is blij bij het ophalen en op de foto’s die we krijgen via Whatsapp ziet hij er altijd vrolijk uit. Ook vindt onze zoon het prettig bij de andere kinderen. Hij roept de namen van alle kinderen, hij vind hun gezelschap leuk.
Wij vinden dat Chantal voldoende oog heeft voor de ontwikkeling van onze zoon. Wij zien hierin veel variatie in spel en speelgoed.
Gastouderopvang de Kikker is een vriendelijk 2e thuis waar de kinderen in een gezellige en rustige woning zichzelf kunnen zijn.”

Referentie van de familie T.
– 3 maanden evaluatie. 
– Kind: jongen 5 maanden oud
– Datum evaluatie: 22-07-2016
– Cijfer: 8,6
“Onze zoon gaat graag naar Chantal toe. Hij lacht direct als hij Chantal ziet en reageert enthousiast op haar. We zien aan onze zoon dat hij het leuk vindt, maar hij kan dit zelf nog niet vertellen, dus is het onze interpretatie van wat we zien. Onze zoon is bijna altijd vrolijk en ontspannen tijdens het halen/brengen. Chantal kijkt goed naar onze zoon en wat hij wil/nodig heeft.
Onze zoon is op sociaal gebied erg gegroeid sinds hij ‘de Kikker’ bezoekt. Hij reageert enthousiast op andere kinderen en wil graag kijken/meedoen. Chantal toont interesse in de ontwikkeling van onze zoon en denkt graag mee, dit vinden wij fijn. Ze stimuleert hem goed op een speelse manier.
De informatie die Chantal op haar website heeft staan, sluit goed aan bij de werkelijke opvang. Het is huislijk, veilig en vertrouwd en Chantal heeft veel liedje voor de kindjes.”

Referentie van de familie S.
– Evaluatie einde opvang.
– Kind: jongen van 19 maanden
– Datum evaluatie: 09-06-2016
– Cijfer: 7,8

“Onze zoon is altijd vrolijk als ik hem ophaal en bij het brengen gaat hij altijd gelijk spelen. Hij voelt zich prettig bij Chantal. Hij slaapt goed bij haar en hij eet ook altijd goed. Ook heeft Chantal voldoende belangstelling voor de ontwikkeling van onze zoon. Ze daagt hem uit en wisselt veel af. Ook heeft ze een paar keer het potje geprobeerd. Onze zoon is tijdelijk 3 maanden bij Chantal geweest. Dit ging heel goed. Ik zou Chantal dan ook zeker aanraden bij anderen.”

Kindercentra Midden Nederland Kind & Co
KDV de Klimop, Thorbeckelaan 80, 3601 BM Maarssen
In dienst geweest van juli 2013 t/m mei 2015
Clustermanager Monique Sluimers:Chantal is een rustige, betrouwbare en betrokken collega op de BSO. Ze is lief voor de kinderen en weet een veilige en positief klimaat te scheppen. Ze is initiatiefrijk en creatief. Chantal is een fijne collega en zij geeft ook aan als ze dingen niet prettig vindt.

Kindercentra Midden Nederland Kind & Co
PSZ de Veenkabouters, Ds. Ulferslaan 25, 3612 BH Tienhoven
In dienst geweest van april 2014 t/m mei 2015
Pedagogisch Medewerkster Anneke Nieman-Dijk:Chantal was een prettige, betrokken collega; met oog voor detail, leergierig, bijzonder lief voor de kinderen en respectvol naar ouders.

Kindercentra Midden Nederland Kind & Co
BSO Op Stelten, Doctor Plesmanlaan 446, 3601 DN Maarssen
In dienst geweest van augustus 2013 t/m mei 2015
Pedagogisch Medewerkster Harma Roossien:Chantal was een leuke, betrouwbare collega. Ze is eerlijk en werkt gestructureerd. Ze is ontzettend lief voor de kinderen en vriendelijk en hulpvaardig naar ouders toe. Kinderen voelen zich veilig en thuis bij haar.